english  spacer  romana    

acasa     spacer                                      spacer     productie software     spacer     contact

portofoliu   ultimele proiecte

Site Imobiliare Sinaia

www.montexpert.ro
Montexpert Imobiliar este un proiect realizat in anul 2006. In scurt timp va deveni un principal concurent al pietii imobiliare online din zona Valea Prahovei.

viziteaza site

Imobiliare Sinaia

Site informatii credite

www.creditportal.ro
Creditportal este un proiect destinat promovarii serviciilor financiar bancare pe piata romaneasca. Scopul site-ului este sa puna la dispozitia utilizatorilor cat mai multe informatii si articole de specialitate, precum si acela de a oferi un suport adecvat care sa faciliteze schimbul liber de idei. Nu in ultimul rand, www.creditportal.ro isi propune sa ofere in mod gratuit consultanta financiara de specialitate prin intermediul unor parteneri de renume in domeniu.

viziteaza site

Creditportal
amical.ro

www.amical.ro
Amical.ro este un proiect web ambitios care isi propune sa devina un sinonim pentru divertismentul online in Romania. Designul bine organizat, personalizat pentru fiecare sectiune, urmareste sa atraga si sa mentina fiecare vizitator o perioda cat mai lunga pe site. Imediat dupa lansare, situl a cunoscut o reactie pozitiva in randul utilizatorilor de internet, in pofida concurentei acerbe, reusind sa isi castige repede vizitatori fideli.
Amical.ro urmareste o ascensiune rapida si constanta in piata web romaneasca prin atragerea de parteneri strategici de succes.

viziteaza site

amical.ro
ambient imobiliare

www.ambientimobiliare.ro
In paralel cu realizarea identitatii, Global Tech a creeat pagina web a agentiei Ambient Imobiliare, urmarind cerintele clientului si standardele impuse in domeniu. Am urmarit sa creem o experienta placuta pentru vizitator, prin design atractiv si functionabilitate crescuta, usurand navigarea in cautare de oferte imobiliare. In acelasi timp am creat un sistem avansat de management al continutului care permite o administrare facila si rapida, asigurand oricarui angajat posibilitatea de a participa activ la intretinerea si modificarea paginii web.

viziteaza site     identitate ambient

ambient imobiliare
motostivuitoare

www.motostivuitoare.ro
Stivrom, lider pe piata vanzarilor de motostivuitoare din Moldova, a colaborat pentru imbunatatirea prezentei online, rezultatele reflectandu-se direct in numarul de clienti castigati ulterior.
Folosind eficient optimizarea pentru motoarele de cautare, am reusit sa atragem targetul identificat,
convingand prin oferta variata si prin suportul prompt oferite de Stivrom.
Feedback-ul pozitiv din partea clientului, ne-a convins de reusita deplina a proiectului.

viziteaza site

ambient imobiliare
startturism imobiliare

www.startturist.ro
O misiune interesanta ne-a revenit pe parcursul colaborarii cu StartTurism, brieful solicitand o refacere radicala a vechiului site, care nu mai indeplinea cerintele si nevoilor unei afaceri in continua evolutie.
Ne-am concentrat pe creearea si implementarea unui sistem eficient si rapid de management de continut care sa asigure o interactiune eficenta client - agentie.
Am creat o solutie inteligenta, gandita sa atraga rezultate
concrete, pe o perioada lunga.

viziteaza site

startturism imobiliare

copyright 2006 Global Tech